Catatan Popular

Khamis, 10 Ogos 2017

Porong vs sawe lekir

test pondan gua penyu benih yoyo 5x win... pondan ni ade 3 adik beradik semua baik2..cuma liar mcm pelesit psl lpas kat kebun gua penyu haha...nk tgkap aritu pun gune jaring...hbis bulu kepak patah...ekor pn tercabut...dpt bawa blik dua ekor...test dua2 mmg kaki A...1st spar bulan lepas dgn ayam siap dlm 10minit rosak ayam siap..lpas smggu test lagi dgn ayam tgh cuci pn rosak ayam yg tgh cuci haaha baik betul pondan ni...cuma liar la mcm pelesit...kurung2 dlm sebulan bg jinak tibe mnyulat plok aduii...aym baru nk jinak kenal tuan bulu plok mnyulat...




yg video ni spar dlm dlm minggu ni dlm keadaan mnyulat bulu dgn x fit...pukulan pn 50% je ni ..ayam mnyulat bulu bapak ni mmg xfit mane...ni pun masuk icu bake sawe lekir member tu...kalo kaki pondan 100% mmg buah patah sokmo...kaki jenis xtipu mmg padu n kene... mkn bersuap jgk sawe lekir mmber ni...aym die 2x win doh tu...dlm proses nk blage plok...kene hentam gitu je di pondan gua penyu...yg sekor lagi bulu lawa sgt kaki special  jgk....



bapak die yoyo 5x win big game...last game yoyo lwan pakoy import...win 2air lebih je jupe pakoy full body..pkul body tewas dgn pkulan salangan..yoyo 5x ni ade darah kudung 17x dgn darah ujan naik langit dgn darah tedong nakong..kire gabungan 3darah legend ganu...benih yoyo stakat ni ade dlm 4-5 ekor yg main bon siam...jajah siam jgk puok ni...kire batch awal dari pondan yg video ni...  sekian saje la cerita minggu ni...rmai sgt duk tanye psl pondan gua penyu ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan