Catatan Popular

Khamis, 29 September 2016

Wan putik sengat 3x

rekod 3x big game...lock,kilas,depan,serong,body...cukup sekor skil blage..3.9kg...pukulan mmg berat..patah besar....ayam baru sebulu...niat dihati simpan wat bapak je tp org offer harga xmasuk akal hahaha...brdarah idung hahaaha...syg2 pn jual jgk la

= 3x je win ...muke bengis doh mcm seladang naik seh..sblm ni ade 4x masa ukur saiz dlm bon tibe gu jadi jengil bulu kpala,ade yg kiook mase ukur saiz haha...ni org tua royak ayam bangsa tinggi










Selasa, 27 September 2016

tedong nakong purba dgn anak

nakong purba ni abg kpd hangus nakong....kaki pembunuh





ni anak die 1st win mlm ni 1air 10minit patah besar...rm650 SOLD






anak hangus nakong

                                                 hangus nakong 7x



ni anak die rekod terkini 3x champion..bulu mcm ara mas or kuning..semua game xsmpai 1air...6minit,15minit,12minit..3x game semua tunjuk patah besar....kaki A patah besar...SOLD






Khamis, 22 September 2016

sparing or adu

=ayam xfit ni bile kurung lama...kurang stamina...tu kite suruh spar 5minit or 10minit seminggu untuk bg fit...
= ayam dada u xfit...ayam dada v baru fit...bile xfit ni tu yg jadi kaki xnaik...terjadi la keras dada..bile keras dada mmg kaki xnaik....bleh jadi rosak kalau xdemoh api  ayam keras dada ni...hahaaha ..tu la kene tuku lpas spar or adu...ayam baik jadi xbaik kalau xpandai training..kene hati2...pasal ada org msg beli ayam import rege 4k kaki naik separuh je ...haha tu silap joro la yg training maybe trlebih training or trlebih ubat hehe

Ahad, 18 September 2016

for sale ank mude

duk berkurung je mcm aym daging plok besor...molek wat baka ni tbuh tegap2...org nak baka molek la besor2 tinggi gini..baka tedong..rm330 sekor





2. hok ni kasor jgk..tulang molek



3.hok ni pn kasor



Isnin, 12 September 2016

benih badai mas sepasang

yg jntan ni mmg sebiji mcm bulu badai mas...tulang pn molek...yg tine plok ni masuk dgn darah tedong ...kire last batch ni benih badai mas....sepasng rm350 siap pos  booking

                                                        jantan



                                                     betina

dara gred A

PUAS hati dara ni kalo dpt anak bapak robert 7x bleh jadi induk utama reban...rasa2 nye xlame dh ni nk telur...adik bradik jantan dah test mmg kaki A ...kaki 3tan patah bsar cnfirm ade ikut bapak robert...jalan blage laju kpala liar..yg mane nk cari betina baik bleh amik yg 3ekor ni mmg puas hati...yg jntan xjual lg haha nk main.....rm450 sekor


1.. yg ni buat dgn ibu reban kelabu lagenda...adik bradik jntan test mmg kaki 3tan...jalan blage comel SOLD




2. yg ni buat dgn induk tua reban tedong bauk hijau sewa...yg jntan test aritu ade patah terbang kaki pn berat 3tan...



3..yg ni buat dgn induk tedong hijau sewa...yg jntan pn same kaki berat 3tan...SOLD