Catatan Popular

Isnin, 11 Disember 2017

anak2 mude baka patah besar

stok terhad anak2 mude...yg mane bayar dulu tu kite bagi...mls layan hok booking lame2


1. anak bapak pondan win 7.7k...umo linkungan 7bulan lbih tp tgk mcm berani doh ni... rm330 siap pos...kalo ikut bapak mmg kaki bise patah besar...bapak die jnis pkul body dgn kpala..sekor ni je tggal








2. hokni anak bapak jalak 5x win ...dulu 2.5kg je skg dah bg ubat cacing ..pump byk2 skg naik 3kg ...body cun sebiji mcm bapak dah skg ni...bulu mude byk lagi...rase nye baik ni psl gud dalam pun timbul...abg2 yg ni 3ekor dh test mmg win patah besaar..kalop tgk spar benih ni biase2 je tp bile sabung die tnjuk buah besar tu...rm330 siap pos






3.hokni anak tunggal benih putek minoh...sisik comel sgt denai tersusun rapi plok....biase sisik gini ade buoh special nye la.tunngul taji plok jnis petok besor..taji pattern 80an dulu ni..benih terpilih...benih die kelabu ATM win plok doh dgn owner baru...barang limited...rm330 siap pos







4.hokni benih pondan 7.7k jgk...blom masuk isi lagi...baru bg ubat cacing...tgk peseng molek jgk ni...jnis peseng nafsu gile...rm280 siap pos







6.hokni dara tedong wan putek...xpnh jual lagi tine puok ni...kalo bleh luar ganu je ...dara tedong wan putek mate katak...brg bise....rm450 siap pos



Sabtu, 25 November 2017

2x rekod big bon

2ekor ni ayam siap...masing2 rekod 2x big bon...semalam bawa lagi big bon haha jadi pameran je...semua pakat tolak... ayam kelas 2.9-3kg... berkenan bleh merisik tanye


1.








2.




Jumaat, 24 November 2017

tedong karen 3x win limited

tedong karen= gabungan darah putek seladang dgn benih raja denai cekbong


rezeki musim hujan 8ribu






sayang mmg syang tp member lame mari tawar rege xmasuk akal haha... 8k wooo...gelap mate hahha...anak2 xbanyak lagi tp tedong karen ni baru sebulu...memang tengah sedap untuk game...nak puas kan hati mmber yg datang...test dgn 3ekor yg di bawa nye champion2 import...test semua dlm 5-10minit je gu bertahan lekat kaki memang jengil satu bulu ahah mmg karen la...



Khamis, 23 November 2017

singa lapo 2x

benih putek seladang ...berat dlm 2.7-2.8kg...rekod 2x...jalan special aym ni...jnis tempur laju...kilas,lock,jnis nafsu mukul sokmo..kalo lock ni jnis lock mcm raja belut haha...sape2 pnah tgk video raja belut kire mcm tu la singa lapo ni main lock..bkan lock saje ,jnis lock pukul...,kilas pun laju...puas hati tgk game die main mmg nafsu gile...puas hati la sape2 yg dpt...kalo jadi game mmg syok tgk...menang aloh tu adat blage seekor fighter...SOLD


Khamis, 9 November 2017

cicit kudung ori bukan tiruan haha

kudung ni rome nye nisan hangus...rome mcm cicit yg kat bawah...kudung ni dulu bkn nye kudung jari haha...mase kecik smpai 9bulan jnis kontot xde ekor mmg jnis hodoh...nk jual pun xlaku haha...tu la lekat name KUDUNG 17x selama lama nye......selamat menghafal la yer rome nise angus

Selasa, 7 November 2017

mesin atm 2x

rase nye kelabu putek ni la paling baik stakat ni...dlm 1air tu bleh pkul 100x lebih...trlebih rajin...aym tulang kemah molek...berat dlm 3.2kg...payah dh nk jupe sebaik ni...jalan blage ketik body dgn kpala...kilas pkul haha


1st game jupe pama ngam 1air je lunyai pama
2nd game mggu lpas langar saiz 8-10 lawan ayam champion...jalan mainan same jnis ketik body...tp kelabu ni kaki laju die lagi pukulan non stop...1air lbih win lekat ikuuut serong rebah gu...1st game 1100..2nd game 1650...  SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD



Isnin, 6 November 2017

info sikit kes rmai anasir fotociplak

ramai skg ni duk gune name benih2 dlm blog ni untuk naik name jalan pintas...duk jual ayam rege 2k-3k sekor...rmai yg beli duk komplen kat sini plok...beli ayam siap rege 2k sekor blage xsmpai 3air aloh kiook...ade yg aloh xdan 2air... kire skg ni nk jatuh benih lame plok...bhaye anasir2 virus ni  ...bile kite siasat2 tgk ayat bkn org ganu pun...cakap kl tp jual ayam benih ganu ...yg beli plok kene settle sendiri la dgn pnjual tu bkn mengadu kat ambe plok...psl kite dok jual ayam2 siap ni...jarang2 je jual hok siap tu pn org yg nak sgt ...setakat ni dlm 10 org mengadu haha...beli dgn org lain duk royak kite plok...harap2 settle dgn molek la dgn hok jual tu...biase aym kutip2 je tu




nak naik benih ganu ni bukan senang...dari tahun 1998 zaman chating group ganoi lagi duk kaji mcm mane nk naik kan benih lame ganu kat luar ganu...duk fikir nk promote ayam2 kite buat ni...2005 kite duk R N D BENIh lame ni...duk uji bon besar ganu dgn bon besar luar ganu...lulus lawan import...dgn bon tempatan pun xtewas...tahun 2011 baru kite promote besar besaran dlm blog untuk jual benih2 ganu...kite pos smpai ke sabah pun ade yg win game 30k kalo xsilap dulu area sandakan kot...ingat2 lupe doh maklum la skg tahun 2017...hahahaha




kalo dulu online facebook semua royak bake siam...xde pun yg mngaku benih lame...semua mngaku benih import...rata2 semua bake import hahaha...smua royak dah buang benih lame...ade yg smbelih psl xleh lawan aym siam...awal2 dulu kat fb cume ade group ayam laga semenanjung gitu la...xbyk pun group...duk post ayam siam je...




alhamdulillah skg ni semua ade benih lame...rata2 ade smpan benih ganu ...kalo online skg ni semua ade cross benih ganu...rase2 setiap farm mmg WAJIB ade benih ganu...bukan senang nk buat org yakin dgn benih ganu lame ni...  






                                  SLOW SLOW KAYUH KATE ORANG GANU